Gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid, sprinkler- en blusgasinstallaties, inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole.

Van Ginkel Groep - FireClass van Tyco

FireClass is een revolutionaire klasse van commercieële branddetectieproducten. FireClass omvat een uitgebreide reeks volledig goedgekeurde kwaliteitsproducten, ontworpen en vervaardigd in Europa. FireClass is speciaal ontwikkeld voor de eindgebruiker en installateur, met de nieuwste branddetectietechnologie, geïntegreerd in een eenvoudig te installeren flexibel systeem. Een nieuwe klasse branddetectie van één leverancier, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan al uw behoeften.

FireClass biedt een uitgebreide reeks detectie- oplossingen. De conventionele branddetectieproducten van FireClass variëren van het voordelige Percept EN 4 groepen brandmeldcentrale tot de uitgebreide 16 groepen brandmeldcentrale.

Deze worden aangevuld met een aantrekkelijke reeks conventionele brandmelders en accessoires die gericht zijn op het verschaffen van uitgebreide beveiliging en een minimumaantal ongewenste en onechte alarmen.

FireClass-reeks van adresseerbare branddetectie- producten, van de eenvoudig te installeren FireClass 32 tot de 4 Loop FireClass 240 brandpanelen binnen een netwerk met optionele FireClass Graphics.

De adresseerbare FireClass-systemen maken gebruik van een krachtig digitaal protocol voor een hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit tijdens de installatie.

FIRECLASS


Klik op de brochure om deze door te bladeren: