Gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid, sprinkler- en blusgasinstallaties, inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole.

Van Ginkel Groep uit Brielle

Van Ginkel is een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen, leveren en onderhouden van installaties op het gebied van brandveiligheid, sprinklerinstallaties, blusgasinstallaties, inbraakpreventie, CCTV en toegangscontrole. Techniek en expertisegebieden die een groot verantwoordelijkheidsgevoel vergen en hoge eisen stellen ten aanzien van kwaliteit en dienstverlening van de leverancier die u in de arm neemt.

De wettelijke eisen ten aanzien van het ontwerp, de kwaliteit en het onderhoud van de installaties dwingen bedrijven tot het inschakelen van externe partijen inzake de veiligheid in hun gebouwen, hetgeen de vraag naar een gecertificeerde partner met een gedegen en betrouwbare organisatie des te groter maakt. Van Ginkel combineert het beste van alle werelden; gespecialiseerd, gecertificeerd en ervaren, en een efficiënte, doordachte en effectieve organisatie. Veiligheid boven alles, maar nooit tegen onnodig hoge kosten.


Laatste nieuws en vacatures