Gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid, sprinkler- en blusgasinstallaties, inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole.

Van Ginkel Concerns b.v. - Visie en aanpak

Van Ginkel Concerns b.v. is opgericht naar aanleiding van de steeds grotere vraag vanuit de branche naar een combinatie van leverancier en installateur van brandbeveiligings-, inbraakbeveiligings-, camera- en toegangscontrolesystemen. Wij bieden onze opdrachtgevers een slimme combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten, een innovatieve en effectieve aanpak en een gecertificeerd installatiebedrijf. De intensieve samenwerking stelt ons niet alleen in staat om de kwaliteitsbewaking tot in elk detail te kunnen garanderen, het bespaart onze opdrachtgevers veel onnodige overhead. Twee specialisten onder een dak, en de voordelen zijn voor de opdrachtgever!

De aanpak van elke project is weer anders, gelijk de rol die wij in opdracht van onze klanten vervullen. Een duidelijk stappenplan voor de aanpak van bijvoorbeeld uw project, valt er hier niet op te tekenen. Wat we op deze plaats wel kunnen melden is het feit dat wij tijdens elke fase van een project in te zetten zijn, maar dat we vooral tot ons recht komen wanneer we ook het management van een project op ons kunnen nemen. Op die manier kunnen we projecten aanpakken en realiseren op de manier zoals wij vinden dat je met een belangrijk onderwerp als veiligheid te maken hebt. We zijn hierbij niet alleen geïnteresseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van onze installaties, alhoewel onze verschillende expertisegebieden en bekwaamheid allen hierom al tot de juiste partner maken. We hebben een ook een uitgesproken visie op de kostenbeheersing van een project en dat is een kwaliteit die niet alleen zeldzaam is, maar vooral ook zeer waardevol voor onze opdrachtgevers. Veiligheid en kwaliteit gaan boven alles, maar waar er op verantwoorde wijze bespaard kan worden op de kosten door bijvoorbeeld goede planning, scherp inkopen en een efficiënte werkwijze, dan moet dit zeker niet nagelaten worden.

Kwaliteit en Zekerheid

Elke locatie, elke opdracht vereist een andere aanpak en stelt weer andere eisen. Dit is dan ook de reden waarom we zoveel waarde hechten aan de certificering van ons bedrijf. Hieraan kunt u, als potentiële opdrachtgever, zien, dat u gegarandeerd te maken heeft met een bedrijf dat zeer bewust bezig is met de bewaking van de kwaliteit interne processen, organisatie en kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2008 gecertificeerd).

U weet van te voren ook dat u te maken heeft met een organisatie die, vanwege de aangetoonde kwaliteit van producten en dienstverlening voor elke opdrachtgever aan de slag kan (VCA-certificering) én betrouwbaar en bekwaam is op het gebied van branddetectie en veiligheid (diverse certificaten).

Gerelateerde links