Gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid, sprinkler- en blusgasinstallaties, inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole.

Vakopleiding bedrijfsschool

Welkom bij de Van Ginkel Groep. Wij als bedrijf zijn actief in de brandpreventie tak. Hierbij kun je denken aan onder andere sprinkler-, brandmeld-, ontruimingsalarm- en gasblusinstallaties kortom alle soorten technische veiligheidssystemen die betrekking hebben op het voorkomen van en het bestrijden van een brand. Wij werken in een verschillende takken van sport, waaronder de industrie, de petrochemie, kantoren, ziekenhuizen, energiecentrales, winkelcentra, etc. en dit door het gehele land.

We zijn op zoek naar meerdere enthousiaste techneuten die bij ons willen komen werken als gespecialiseerde (leerling) monteur en verder willen doorgroeien binnen onze organisatie. Gezien de huidige schaarste in de markt is het vinden van ervaren techneuten voor sprinkler- en brandmeldinstallaties bijzonder lastig ook door het specialistische karakter van beide beroepen.

We pakken dit aan door het openen van een eigen “in-huis” opleidingscentrum waarbij techneuten met een sterke affiniteit voor techniek zich kunnen aanmelden voor (om)scholing naar een gespecialiseerde techneut / monteur met theorie en praktijk.

Inbedrijfstellen

Test opstellingen

Installatie / Assemblage

Vakopleiding “Brandmeldinstallatie monteur / specialist”

De vakopleiding die we bieden is een in-huis opleiding binnen ons bedrijf. De opleiding omvat circa 3 dagen per week interne opleiding om de verschillende systemen te gaan leren kennen. Naast de brandmeldsystemen komen ook andere systemen aan bod waaronder ontruimingsalarmsystemen, gasblusinstallaties, etc. Tijdens de opleiding leer je alle kneepjes van het vak van een van onze eigen ervaren brandmeld specialisten. Ook zul je direct gaan starten met het werken in de praktijk op locaties van onze klanten. Hier ga je in de praktijk kennis maken met het vak en werk je nauw samen met onze ervaren monteurs.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de vakopleiding “Brandmeldinstallatie monteur” stuur dan jouw motivatie brief plus CV naar ons toe via het volgende e-mail adres: personeelszaken@ginkel-services.nl

We zien je aanmelding graag tegemoet en hopen om samen te kunnen gaan werken aan de start van een mooie carrière voor jou.

Kleppenopstelling bouwen

Leidingen en fitwerken

Installatie / Assemblage

Vakopleiding “Sprinklerinstallatie monteur / specialist”

De vakopleiding die we bieden is een in-huis opleiding binnen ons bedrijf. De opleiding omvat circa 3 dagen per week interne opleiding om de verschillende sprinkler systemen te gaan leren kennen. Naast sprinklerinstallaties, ga je ook kennis maken met kleppenhuizen, pompkamers, bluswater voorzieningen, etc. Tijdens de opleiding leer je alle kneepjes van het vak van een van onze eigen ervaren sprinkler specialisten. Ook zul je direct gaan starten met het werken in de praktijk op locaties van onze klanten. Hier ga je in de praktijk kennis maken met het vak en werk je nauw samen met onze ervaren monteurs.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de vakopleiding “Sprinklerinstallatie monteur” stuur dan jouw motivatie brief plus CV naar ons toe via het volgende e-mail adres: personeelszaken@ginkel-services.nl.

We zien je aanmelding graag tegemoet en hopen om samen te kunnen gaan werken aan de start van een mooie carrière voor jou.