Gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid, sprinkler- en blusgasinstallaties, inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole.

FireClass van Tyco

Het Fireclass producten assortiment gamma is opgebouwd uit een ruime diversiteit aan producten waaronder panelen, melders maar ook toebehoren.

Qua panelen zijn er de conventionele en de adresseerbare panelen, maar er zijn ook controle panelen voor blus systemen.

Fireclass is een revolutionaire nieuwe klasse van commerciële branddetectie producten. Met een uitgebreid assortiment volledig goedgekeurde kwaliteitsproducten die zijn ontworpen en vervaardigd in Europa, is FireClass ontworpen om zowel de eindgebruiker als de installateur aan te spreken. Het is de nieuwste technologie voor branddetectie, verpakt als een eenvoudig te installeren, kant-en-klare, digitale open protocol-oplossing. Ontworpen en ontwikkeld in Europa.

Ons team van deskundige engineers en ontwerpers heeft branddetectie- oplossingen een breed scala aan omgevingen, van eenvoudige conventionele systemen tot complexe geïntegreerde systemen voor de zware industriële toepassingen.

Expertise is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor innovatieve oplossingen, waaronder de eerste koolmonoxide branddetectie technologie voor commerciële omgevingen en tripple sensing-technologie. Deze expertise die nu is toegepast op de FireClass technologie om u FireClass te bieden - een nieuwe klasse van branddetectie-oplossingen die is ontworpen om te voldoen aan al uw behoeften bij één enkele leverancier.

Het FireClass assortiment omvat conventionele, adresseerbare, gas detectie bedieningspanelen met een reeks bijkomende accessoires, waaronder detectoren, signaal gevers, hand brandmelders en oproep punten.

Wij zijn officieel distributeur binnen de Nederland van het Tyco Fireclass brandmeld systeem.

Binnen de Fireclass product groep zijn er diverse oplossingen voor conventionele systemen voor de kleinere toepassingen en de adresseerbare systemen voor de grote en complexe toepassingen.

Van Ginkel Concerns kan u het volledige pakket leveren van ontwerp, engineering, tekenwerk, uitvoering werk en montage tot en met inbedrijfstelling en oplevering van het systeem.